Привітати на Різдво своїми словами, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції кращих Різдвяних привітань своїми словами, у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Нехай Різдво Христове прийде в твій світлий будинок з щастям, миром і всілякими благами! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від всіх бід! Нехай все найдобріші мрії допоможе здійснити тобі Всевишній! Нехай в твоєму серці панують віра, надія і любов!

Зимовий час Різдва наповнює наше життя відчуттям чарівної казки. Нехай же збудуться ті воістину нездійсненні очікування, які ми звикли називати чудом і принесуть Вам радість і щастя.

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю здоров’я, миру, віри, щастя, надії і любові! Нехай в це свято для серця заграє мелодія відради.

У мирний і світлий, милостивий і сімейне свято Христового Різдва бажаю вам єднання! Єднання з другою половинкою, діточками, батьками, більш далекій ріднею і з самим собою. Нехай і важко буває часом знайти точки дотику, але я бажаю, щоб у вас все вийшло!

Вітаю з Різдвом, бажаю миру і райдужного щастя, великої любові і міцної віри, добрих чудес і повного достатку всіх благ в житті.

З Різдвом! Бажаю, щоб небеса уберегли від неприємностей і принесли удачу, а радість і благополуччя не покидали ваш будинок.

Привітати на Різдво до сліз

Різдвяні Привітання своїми словами

Папа, вітаю тебе зі святом світлого Різдва. Нехай в день, коли Ісус народився, твоя душа наповниться надією і великим щастям, нехай цей світ стане добрішим і веселішим, нехай буде над головою завжди мирне небо, хай в твоєму серці живе чиста і вірна любов. Бажаю, щоб ангел завжди наставляв тебе на вірний шлях і допомагав здійснювати правильний вибір в житті.

Різдво — дуже важливе свято, кожній людині варто приділяти більше уваги цього дня. Нехай цей рік подарує успіх і удачу, відчуття спокою, незабутні враження, реалізує мрії. Чи принесе з собою добро, красу, здоров’я людям. Подарує світ всього на світі. З Різдвом!

Дивіться також:  Красиво привітати на Різдво українською мовою

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

Вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги,успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я і всіх благ! Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!