Привітати на Різдво своїми словами, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції кращих Різдвяних привітань своїми словами, у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Різдво Христове виконує бажання. Загадуй їх напередодні чарівного свята! Все задумане обов’язково здійсниться.

Добрі православні християни! Вітаємо вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день благодать небес осяє ваші життя і розчулить ваші душі і серця! Ангели, послані вам Господом, дивляться на вас в цей день по-особливому, вони моляться за вас Ісусу Христу! Бажаємо вам бути вдячними і люблячими дітьми і батьками! Щастя вам і здоров’я!

З чистими помислами і світлом в душі вітаю тебе з Різдвом! Бажаю сяяти благочестивим світлом, виділяти добро і забути минулі образи. Нехай у серці ніколи не згасає Віра і Надія, розцвітає любов і радість. Знаю, що слів мало, але прийми мої щирі вітання. Зі святом!

Вітаю зі святом світла, любові, віри і сім’ї — Різдвом Христовим! Нехай у Вашому домі завжди буде тепло, затишно, радісно, ​​смачно пахне, буде багато веселого сміху, щирих обіймів, добрих слів. Нехай Ваша міцна віра допоможе пройти будь-які труднощі, а Господь нагородить за це всіма благами!

З Різдвом Христовим. Бажаю, щоб з життя пішло все погане, бажаю, щоб попереду чекала щаслива заможна життя. Будь сміливим і гордим чоловіком, залишайся добрим і веселим людиною. І нехай в свято Різдва твоє хоробре серце наповниться великими надіями, дивовижними мріями.

Рідна матуся вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю тобі дорога святості в душі, думках і вчинках, бути задоволеною всім тим, що маєш і любити всіх тих, хто тебе оточує.

Вітаю з Різдвом Христовим і побажати хочу, щоб за вікном було красиво і спокійно, щоб у домі панували щастя і благополуччя, щоб серце випромінювало любов і добро, щоб душу зігрівала турбота рідних людей і світлі моменти святкових днів.

Дивіться також:  Привітати на Різдво українською мовою, у прозі

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Нехай за вікном мороз і завірюха, але в будинку тепло і радісно, ​​весело виблискують вогникина ялинці, і кожна сім’я відзначає Різдво. Будьте щасливі в колі рідних, в оточенні люблячих сердець і улюблених осіб. І нехай милість Господня буде з вами.

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.