Щиро привітати з Великоднем у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції сучасних привітань з Великоднем своїми словами, у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

З Пасхою Христовою! Нехай Господь, посилаючи нам понад свої випробування, віддає кожному по заслугах його! Живіть за велінням серця, і пам’ятайте: Бог любить вас!

Немає в світі чудеснее свята, ніж святий Великдень. Так нехай віра у Всевишнього і Сина його Ісуса принесе вашому сімейству радість, успіх, душевний спокій. Бажаю, щоб всі ваші близькі зібралися разом і весело відзначили день Божої благодаті.

Зі святом всіх православних! З великої світлим святом Великодня! Миру і процвітання вашому будинку, благополуччя і щастя! Христос Воскрес!

У свято Світлого Великодня хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних і вірних друзів.

У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався теплом і затишком, життя — любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Майже дві тисячі років тому божевільні, одурманені фарисеями, що жили в Єрусалимі змусили Понтія Пілата стратити змученого тортурами Ісуса Христа. Христос міг одним рухом руки скинути весь цей біснуватий люд в море, як він вчинив зі стадом свиней, але він цього не зробив. Чому? Тому що він повинен був зробити визначене Богом, тобто прийняти страждання, щоб врятувати нас — грішних людей. Соромно зізнатися, але я не впевнений в тому, що маючи стільки влади і чудодійної сили як Спаситель, я не скористався б цими здібностями в своїх інтересах. У цьому справжня сила і правда Христа — він жив, помер і воскрес заради нас і жодного разу не зробив собі хліба з каменю, палацу з печери. Сьогодні ми святкуємо його чудове Воскресіння і дякуємо Сина Бога за любов до нас, людям. Давайте спробуємо відповісти йому взаємністю через любов, добрісправи і молитви. Христос Воскрес!

Дивіться також:  Красиво привітати з Великоднем українською мовою, у прозі

Сьогоднішній день прекрасний не тільки Воскресінням Ісуса, але і тим, що курки починають нести кольорові яйця … Я і тобі принесла це чудо. З’їж його (яйце) обов’язково і нехай з сьогоднішнього дня твоє життя буде повне чудесами, красою і чарівністю. Зі святом!

Христос Воскрес! Вітаємо всіх православних зі святом! Бажаємо всім миру, злагоди і процвітання! Хай у кожному домі завжди буде свято, спокій і радість. Здоров’я міцного вам і щастя сімейного.