Привітати з Великоднем українською мовою

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції привітань з Великоднем . Даруйте частіше близьким свої почуття.

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Неділя сьогодні особливе, світле! Все це звичайно неспроста і сонце сьогодні в небесах світить по-особливому. Все тому, що посмішка самого Ісуса Христа осяває наші душі, він воскрес, а це значить, що наші надії і мрії обов’язково збудуться! Зі святом вас!

Я хочу привітати Вас зі світлим святом Великодня, і побажати весняного цвітіння, тепла в серцях людей, що оточують Вас, і святкового настрою! Нехай благовіст пливе над теплою землею, нам радісну звістку проголошуючи. Христос Воскрес! — в тих звуках чуємо ми, і добрий світ дорогу життя висвітлює.

Дай Вам Бог всього самого-самого чудово доброго, гарного, смачного, світлого, радісного і затишного! Нехай Вам буде добре-прехорошо! Не хворійте нічим! Будьте завжди: ситими, рум’яними, задоволеними і коханими. Щастя Вам Справжнього! Христос Воскрес!

Нехай життя буде сповнене радості і повниться моментами веселощів, посиденьок з товаришами, хорошими вістями, розкішними вечорами!

З чистою душею, сердечно вітаю вас зі Світлим святом — Воскресінням Христовим. Щиро бажаю вашій чудовій родині здоров’я, благополуччя і взаємної любові. Нехай Господь направляє, а ангели охоронці супроводжують кожного з вас на життєвому шляху. Удачі в справах, гарної погоди в будинку і виконання заповітних бажань. Христос Воскресе!

Сьогодні — найвдаліший день, щоб побажати тобі стати свідком багатьох і багатьох чудес, які (я в це вірю) обов’язково трапляться з тобою. Нехай сьогоднішній день стане початком нової, мирної і щасливою епохи в твоєму житті.

Дивіться також:  Привітати з Великоднем у прозі, своїми словами

Христос Воскрес і нехай настане в душі свято, нехай широкою рікою розіллється щастя навколо, нехай добра твоя посмішка осяє весь світ надією, хай чуйне серце твоє відкриє двері для любові і радості. Бажаю здоров’я, достатку і духовного багатства для тебе і всієї твоєї родини!

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю, щоб в житті було більше світла, любові, людського тепла і взаєморозуміння, підтримки та благих справ. Нехай душа очиститься, і ніяка скверна не відвідати рідний дім. Щастя і благополуччя!

Вітаю з цим світлим святом. І в цей день недільний хочеться побажати блага і добра. Нехай на душі буде тепло і спокійно, над головою буде мирне небо, а поруч — улюблені і веселі рідні та друзі. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Бажаю, щоб всі жалі і образи пішли геть, а залишилися тільки любов і щастя.

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем до сліз