Привітати з Покровою до сліз, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції кращих привітань з Покровою у прозі, до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай Пресвята Богородиця подарує Вам щастя і мир, допоможе влаштувати особисте життя, привносячи в неї сімейний затишок, любов, гармонію і вірність.

У день Покрови Пресвятої Богородиці від чистого серця хочу побажати всіх благ життя і радості душі, згасає віри і доброї надії, щирої любові і вірного щастя, міцного здоров’я і улюблених близьких поруч.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Величне свято — Покрову Пресвятої Богородиці — викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі булиукриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

Нехай в Покров Пресвятої Богородиці збудуться ваші найзаповітніші мрії! Нехай покрив благодаті, яким накриває вас свята Марія, не дає недугам, злу і негодам проникнути у ваші чисті душі, добрі серця і теплі будинки! Зі святом!

Я поспішаю привітати вас з чудовим і світлим святом Покрови Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам світла в житті, добра, захисту від будь-яких неприємностей і печалей. Щоб ваше життя було легким, як у нас легко на серці сьогодні. Щоб добро в вашій душі горіло так само яскраво, як церковні свічки і ваша сьогоднішня щедрість до знедолених супроводжувала вас щодня.

Дивіться також:  Щиро привітати з Покровою українською мовою, у прозі

Бажаю в свято Покрова пресвятої Богородиці щастя, благополуччя і здоров’я вам і вашим родинам, нехай підуть геть негаразди, а в душінехай завжди буде мир і спокій. Бажаю вам виконання всіх ваших надій, миру, добра і любові!

Сьогодні чудовий день. Сьогодні християни йдуть до церкви, щоб порадіти великого свята — Дня Покрови Пресвятої Богородиці. Ми ставимо свічки за здоров’я та захист наших близьких. Ми пам’ятаємо про Бога в цей день, про те, що матінка Богородиця нас не забуває і дає нам захист. Ми щиро молимося, відчуваючи душевне тепло, і я хочу сказати, що таким повинен бути кожен наш день.

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.