Привітати з хрестинами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції самих красивих привітань з хрестинами своїми словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю з крестинами, з важливою подією, з великим святом душі. Тепер в твоєму серці православна віра, тепер Господь тебе оберігає і захищає від лиха. Бажаю тобі ніколи не звертати з доброї стежки твого щастя, бажаю міцного здоров’я і благодаті життя. Нехай доля твоя буде живою рікою, що мчить за течією любові і радості.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найважливіших подій у житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

Вітаю з крестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарувань, гіркоти і досади. Бажаю жити в любові і з миром в душі. З Божим Благословенням!

Привітання з хрестинами українською мовою

Привітання з хрестинами до сліз

Вітаємо щасливих батьків і малюка з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата — других батьків! Нехай береже його бог від усіх негараздів, горя і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому посмішок яскравих, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай малюк долає будь-які труднощі на шляху, нехай не турбують маленьке серце образи і печалі.

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в мирі та гармонії як з собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Дивіться також:  Красиво привітати з хрестинами

Від щирого серця хочу привітати вас з хрещенням крихти. Нехай цій дитині судилося пережити мільйон яскравих подій і щасливих миттєвостей. Нехай він ніколи не знає, що таке печаль і негаразди. Нехай ангел-охоронець, якого він сьогодні знайшов, оберігає і зберігає його. А ви, батьки, залишайтеся такими ж молодими і сильними, щоб показати цій крихітці світ у всій його красі! Вітаємо!

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви назвали свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї та плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки свогодитинку, тому що він може сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде перебувати під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуєте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!