Привітати з днем ангела Іраїду до сліз, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції зворушливих привітань з днем ангела Іраїди у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Іраїда, вітаю з Днем Ангела. Нехай Ваш ангел супроводжує Вас завжди, оберігає від усього злого і заохочує на добрі справи.

До мене ангел прілітав й сказавши, что у тебе Іраїда сегодня Іменини;) Тому вітаю та бажаю втілення найзаповітнішіх мрій!

Прийми наші гарячі привітання з днем ​​твого Ангела! У це особливє свято хочеться побажати зустрічати на шляху тільки справжні цінності! Любові, здоров’я, взаєморозуміння тобі Іраїда!

Щиро вітаємо тебе Іраїда з днем Ангела! Часом ім’я — як дороговказ, що не дає нам заблукати і втратити один одного в світі людей. Носи своє ім’я з гідністю, але не забувай про те, що ні ім’ям славиться людина, а справами. Нехай твоє серце випромінює доброту, і вона повернеться сторицею! І якщо одного разу тобі стане сумно, нехай поруч будуть найближчі й найдорожчі люди, готові прийти на допомогу. Успіху і віри в чудеса!

Іраїда від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування — є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.

Іраїда, прийми від нас вітання! Бажаємо тобі усіх земних благ, але тільки таких, які не зіпсують твою репутацію. Щастя, наснаги, вірних друзів, добробуту, кар’єрного росту!

У цей день у неба просимо одного — нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Іраїда, добра, удачі!

Іраїда сьогодні твій День Ангела, цей день як нагадування про те, що в житті не один ти на дорозі, що янгол оберігає тебе своїм крилом від негараздів, від болю і тривоги. Не забувай про це ніколи: і коли темно на душі, і коли світло. Завжди пам’ятай, що є захисник у тебе, і разом ви завжди непереможні.

Дивіться також:  Привітати з днем ангела Маргариту своїми словами

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Іраїда: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

Іраїда, в День твого Ангела хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов’ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

Привітання з днем ангела Іраїди своїми словами

Привітання з днем ангела Іраїди своїми словами

У День ангела бажаю тобі Іраїда, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх!