Привітати з днем ангела Архипа своїми словами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції кращих привітань з днем ангела Архипа своїми словами, до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Твій ангел-хранитель оберігає тебе з висоти небес. А на землі, в знак подяки, ти допомагаєш іншим своїми вчинками і добрим словом. Поки буде добро твоє поширюватися на земні справи, не залишить тебе і твій небесний покровитель. У день ангела бажаю тобі Архип завжди знаходити сили, щоб протягнути руку допомоги нужденним і частіше зустрічати на життєвому шляху таких же добрих і чуйних людей, як ти. Нехай в твоїй душі панує гармонія і любов!

Ім’я дитині дається батьками. Бог кожному призначає янгола-охоронця. З цього моменту ім’я людини багато в чому визначає його долю. Важливо тримати своє ім’я — цей «божественний код» — в чистоті духовної. І тоді янгол-охоронець буде підтримувати людину. Щастя тобі, Архип!

Архип прийміть наші найтепліші поздоровлення з Днем Ангела!!! Нехай Ваша доброта і співпереживання зігрівають і об’єднують якомога більше людей! Нехай думки про дітей будуть радісними, без печалей, прикрощів і страху! Щиро бажаємо Вам родинного щастя, здоров’я Вам, Вашим рідним і близьким, Божої допомоги у всіх Ваших добрих починаннях, здоров’я, любові й добра! Хай береже Вас Господь і Матір Божа на многая літа!

Кажуть, янгол-охоронець нас направляє на вірний шлях, коли ми віримо у Бога. Віра у добро помагає бачити істину на життєвому перехресті, а особисто янгол залишає знаки та підказки для зважених рішень. Я тобі бажаю Архип, щоб твій янгол-охоронець завжди йшов попереду тебе і захищав від життєвих негараздів. З днем янгола!

Архип від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування — є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.

Дивіться також:  Привітати з днем ангела Арсена у прозі, своїми словами

Щиро вітаємо тебе Архип з днем Ангела! Часом ім’я — як дороговказ, що не дає нам заблукати і втратити один одного в світі людей. Носи своє ім’я з гідністю, але не забувай про те, що ні ім’ям славиться людина, а справами. Нехай твоє серце випромінює доброту, і вона повернеться сторицею! І якщо одного разу тобі стане сумно, нехай поруч будуть найближчі й найдорожчі люди, готові прийти на допомогу. Успіху і віри в чудеса!

Щиро вітаю тебе Архип з красивим святом-Днем ангела. Хочу в цей день побажати тобі лишь одного: нехай твій Ангел-охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз.

Архип, вітаю з чудовим святом — Днем ангела! Бажаю світлої дороги до успіху і щастя, яскравих вражень і веселих емоцій, бажаю щирої радості і відмінного здоров’я, вірного кохання і незмінної удачі.