Привітати сваху з днем народження українською мовою, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції красивих привітань з днем народження свасі, від свахи, свата, від сватів до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

З народженням на світ, найкраща сваха! Нехай це буде один з найкращих днів у році, найрадісніших і щасливих, найвеселіших і красивих! Бажаю тобі дитячої безпосередності, молодості душі. Щоб ти завжди виглядала на двадцять. Будь завжди товариська і доброзичлива.

Бажаю вдалого дня. Бажаю відчуття свята. Бажаю Вам сюрпризів і веселощів. Бажаю Вам живого настрою. Бажаю не втрачати і не губитися. Бажаю обіймати і обніматися. І нехай від серця дарують Вам подарунки. І нехай від компліментів буде жарко …

З днем ​​народження, мила сваха. Бажаю тобі не знати втоми і безвиході, з кожним вранці прокидатися щасливою жінкою і життєрадісною людиною, з кожним днем ​​вносити свою лепту в благо сім’ї, кожної миті проживати з почуттям любові і натхнення.

Бажаю свахи найдорожчою на цьому світі, щоб ти часто і щиро посміхалася, заряджаючи радістю, світлом і радістю своїх друзів і знайомих. В день твого народження бажаю, щоб всі твої проблеми звернулися в дим, які понесе геть попутний вітер змін. Бажаю, щоб ти зробила запаморочливу кар’єру і досягла нереального майстерності в своєму улюбленій справі.

Я бажаю Вам, щоб Ваші року Вас прикрашали. Бажаю Вам, щоб тільки хороші люди Вас оточували. Щоб в будинку ми чули дитячий сміх. І Ви були щасливі і красивіше всіх. Веселих свят, і Божого благословення. Радості Вашої душі, душевної рівноваги.

Мила сваха, ви променисті і чарівні, ви молоді і активні, вітаємо вас з днем ​​народження і бажаємо, щоб у вашій долі все примножувалося. Ставали ви значно багатшими і в духовному, і в матеріальному сенсі. Нехай все вас люблять і допомагають, цінують і вірять у ваші сили.

Дивіться також:  Привітати сваху з днем народження у прозі, своїми словами

В день твого народження бажаю тобі радості і везіння, пошани і успіху, світла душевного і тепла. Бажаю тобі, щоб ти завжди легко вирішувала всі найважчі завдання, допомагаючи іншим жити легко і красиво. Бажаю, щоб твої очі сяяли від радості і захоплення, а твої думки були глибокими і геніальними. Бажаю тобі, сваха моя, щоб ти не переставала вірити в людей і бути разом зі справжніми друзями.

В твій День народження, дорогоцінна наша сваха, прийми побажання вічного і справжнього щастя, взаємного кохання, доброти і ніжності від усього люблячого сімейства! Нехай Господь тебе оберігає і дарує світло благополуччя і затишку!

Сваха моя дорога, з днем ​​народження тебе вітаю. Бажаю тобі миру і щастя, поваги та розуміння рідних, бажаю веселих свят душі і поваги, великої удачі в справах і великого везіння.

В день твого народження бажаю тобі радості і тепла, сміху і везіння, поваги і підтримки близьких тебе людей. Бажаю, щоб всі твої проблеми перетворилися в любовні флюїди і яскраві веселі спогади. Бажаю, сваха, щоб в твоєму серці світила свічка надії і віри, які допоможуть тобі йти по життю сміливо і радісно. Бажаю, щоб всі твої бажання, неодмінно, збулися. Зі святом!