Привітати на Різдво українською мовою, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції Різдвяних привітань . Даруйте частіше близьким свої почуття.

Ми спеціально обрали для вас привітання, які підійдуть, як для виступу перед компанією друзів, так і для особистого спілкування. До речі, ці короткі побажання так само чудово підійдуть для хлопця і дівчини.

З Різдвом, подруга. Бажаю краси і розкоші, щастя і любові, удачі і благополуччя, успіху і натхнення, достатку і чарівності, доброти і світу, віри і надії, радості і сил, сміливості і мудрості, чудес і чарівництва!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю не підпускати до себе злість і хвацько, бажаю з надією і радістю серця зустрічати кожен день! Нехай твоя зірка сяє яскраво, нехай життя радує тебе подарунками та добрими людьми. Бажаю здоров’я тобі і твоїй родині, бажаю любові, удачі та Божої ласки!

Вітаю з Різдвом. Бажаю загадати в цю чарівну ніч найпотаємніше бажання. Воно обов’язково збудеться. Бажаю вірити в чудеса і казку. Щоб навколо оточувало добро, а кожен новий день дарував впевненість і чудовий настрій для підкорення нових цілей. Миру в сім’ї, в душі і незабутніх емоцій!

Віфлеємська зіркависвітлила волхвам шлях до народженого Христа. Нехай і в Вашому житті світить така зірка, яка веде Вас по шляху доброти і благополуччя і душевного спокою за свої вчинки.

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом — Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

У мирний і світлий, милостивий і сімейне свято Христового Різдва бажаю вам єднання! Єднання з другою половинкою, діточками, батьками, більш далекій ріднею і з самим собою. Нехай і важко буває часом знайти точки дотику, але я бажаю, щоб у вас все вийшло!

Дивіться також:  Привітати на Різдво до сліз, у прозі

У Різдвяні свята нехай прийде мир у ваші домівки, нехай радість наповнитьдуші, а любов — серця, нехай надія, віра і оптимізм зроблять кожен ваш вчинок обдуманим і мудрим, кожен крок — впевненим і сміливим. Бажаю вам здоров’я міцного, настрою відмінного і веселого свята в колі рідних і улюблених людей!

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого — Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми — вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

Я хочу привітати з Різдвом моїх улюблених молодят! У минулому році ви стали сім’єю, зіграли дуже красиве весілля, а в цьому році я бажаю вам стати батьками. Сподіваюся, що цей рік подарує вам здорового малюка, який буде радувати вас і нас теж. Я бажаю вашій молодій сім’ї всього найкращого, тому що ви гідні того, щоб бути найщасливішими. Ви пережили багато труднощів, пройшли через безліч випробувань, але все-таки ви разом. Ви та родина, яку я завжди ставлю в приклад. Я бажаю вам багато радості в новому році, багато щасливих моментів, сподіваюся, що ми будемо частіше бачитися. Я вас дуже люблю, хлопці! І пишаюся вами, вашою стійкістю. Нехай всі ваші бажання здійсняться в цьому році. З Різдвом!