Привітати на Різдво до сліз

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції красивих Різдвяних привітань простими словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя — місто Віфлеєм — означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

У чарівну різдвяну ніч я вітаю вас і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії — і повірте в те, що їм прийшов час здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай на вашому серці завжди тихенько грає весела мелодія про те, що ви щасливі!

Різдво нечутно ступає по глибокому снігу. Все навколо сяє вогниками і навіть природа завмерла в очікуванні дива. Хочу побажати Вам в цю казкову ніч умиротворення, щастя і благополуччя. І нехай всі Ваші мрії збуваються в новому 2021 році, якими б чарівними і нереальними вони не здавалися.

Мій найкращий і улюблений, вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю ясних і чистих думок, добрих цілей і спонукань, світу на душі! Нехай нічого тебе не турбує даремно і в сімейному житті знаходиш спокій!

Милий чоловік, любов моя, вітаю тебе з Різдвом! Нехай це свято чуда і любові, віри і надії, світла і удачі подарує нам щасливу казку на двох, нехай буде відкритою і щирою твоя душа, нехай серце випромінює промені добра і радості. Бажаю тобі благодаті життя, міцного здоров’я та різдвяного настрою!

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

Дивіться також:  Оригінально привітати на Різдво у прозі

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю миру, доброти і щастя. Бажаю радості, відваги серця і любові. Бажаю, щоб в це світле свято життя стало казкою з прекрасними мріями з дитинства, з міцними обіймами близьких людей.

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю життя світлої, доброї і щасливою, як у вільній птиці. Бажаю щиро любити і вірити, бажаю радістю і красою наповнювати кожну мить. І нехай твій ангел-охоронець завжди буде на своєму посту, нехай Боженька вберігає таку красуню від усього непогожої!

Дорога! Щиро вітаю тебе з світлим, прекрасним святом — Різдвом Христовим! Від щирого серця та щирого серця бажаю прекрасного самопочуття, душевного і матеріального благополуччя, світлої надії, щирою, справжнього кохання, справжнього нескінченного щастя, постійної удачі, серйозних успіхів, красивою, світлої мрії, твердої віри в щасливе майбутнє. Нехай Господь і твій ангел-охоронець завжди вбережуть тебе від бід і негараздів.

Сестричка, вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мороз буде лише погодою і на душі його ніколи не буде! Бажаю, щоб зірки вказували тобі вірний шлях і з тобою по життю завжди був ангел-хранитель!