Оригінально привітати з Трійцею своїми словами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції гарних привітань з Трійцею своїми словами, у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Нехай в це свято Трійці ваші щастя, успіх і здоров’я збільшаться втричі, а проблеми випаруються, як роса під променями літнього сонечка, залишивши місце тільки для радісних подій.

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Вітаю з Трійцею! Бажаю тобі гідного відзначення це світле свято. Чи не потрап в мережі русалок, які особливо активні сьогодні. І нехай зеленим в цей день буде тільки оздоблення будинку, а не колір обличчя після веселого святкування.

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

Вітаємо зі світлим православним святом — Трійцею! Розкрийте вікно, впустіть літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім’ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру в краще.

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

Прийми від мене привітання з Трійцею! В цей чудовий день я хочу побажати тобі справжнього щастя, любові та успіхів у будь-яких починаннях і справах! Нехай те, про що ти мрієш, швидше за збувається! Бажаю вірити в чудеса, не засмучуватися через дрібниці і цінувати красу життя!

Дивіться також:  Привітати з Трійцею у прозі, своїми словами

У свято великої Трійці нехай збудуться всі надії, і наповниться серце щастям, нехай запалиться яскраве світло в життя і оселиться радість в душі.

Вітаю з Трійцею і хочу від щирого серця побажати завжди йти за вітром удачі і слідувати за своєю мрією щастя. Нехай серце оповите буде зеленню надій, нехай на душі розпускаються пишні сади любові і доброти чудес.

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю прекрасного життя в кольорах любові і радості, в зелені надій і натхнення. Нехай Пресвята Трійця допомагає в благих справах і захищає від недобрих людей. Здоров’я, миру, гармонії і процвітання.

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.