Оригінально привітати з Покровою

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції найкращих привітань з Покровою простими словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

В Покров Пресвятої Богородиці бажаю Божого благословення, любові і благополуччя! Нехай серце буде спокійно, нехай душа радіє і дякує Всевишньому за щедрі дари. Світла вам і добра, тепла і радості!

Я хочу з великою радістю привітати вас зі святом! Сьогодні весь православний світ відзначатиме Покров Пресвятої Богородиці. Саме це свято вважається одним з найважливіших, так що не можна залишати його без уваги. Я хочу побажати вам всього того, що вам необхідно для спокійного й щасливого життя. Нехай Мати Божа завжди присутній в твоєму житті, нехай вона оберігає вас і ваших рідних від усіх бід. Мені так не хочеться, щоб якісь неприємності стосувалися вас, тому що ваша сім’я є для мене взірцем сім’ї. Я хочу побажати кожному з вас міцного здоров’ячка, яке ніколи не буде підводити вас. Мені хочеться, щоб ви провели цей день з рідними, щоб ваші думки були чистими, а наміри виключно благими. Бажаю вам найпрекраснішого свята! Сподіваюся, що ваша сім’я ніколи не дізнається, що таке горе і печаль.

Нехай в цей великий православне свято всі ваші образи забудуться і підуть туди, звідки вони взялися. Впустіть у своє серце добро і любов, адже на світі навряд чи є що-небудь важливіше. Зі святом!

Сьогодні у християн величне свято — Покрову нашої Пресвятої Богородиці. В цей великий день ми бажаємо вашому дому добра, і щоб матінка Богородиця вкрила вас своїм покривалом від всіх бід, ворогів та смутку. Щоб всі ваші дні були такими ж світлими і ошатними, як сьогоднішнє свято, і щоб свічки добра ніколи не згасали на вашому життєвому шляху.

Дивіться також:  Привітати з Покровою своїми словами

Величне свято — Покрову Пресвятої Богородиці — викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

Привітання з Покровою до сліз

Привітання з Покровою у прозі

Сьогодні мільйони щиро віруючих голосів моляться Діві Марії — Пресвятої Богородиці і заступниці нашої! Нехай Вона відповість на кожну вашу праведну прохання, позбавить від печалей і прикростей, наповнить своєї добротою і вкриє від всякого зла! Вітаємо з приходом Покрова Пресвятої Богородиці!

У цей світлий день я хочу привітати вас зі святом, яке має дуже цікаву історію. Вам неодмінно потрібно ознайомитися з цією історією, тому що вона грає дуже велику роль в житті православного світу. Мені хочеться привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, тому що я вважаю, що про це свято повинні знати всі. Сьогодні у вас буде прекрасна можливість відвідати храм, тому що в звичайні дні ви ніяк не знаходите час для цього. Крім того, хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і щастя. Нехай Божа Матір завжди оберігатиме вас і ваших рідних, буде надавати сил, тому що різні життєві ситуації вибивають людину з колії. Нехай цей святковий день допоможе вам відпочити і набратися сил і енергії. Проведіть своє свято з чистими думками і добрими намірами.