Оригінально привітати з Пасхою до сліз

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції привітань з Пасхою . Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю зі світлим святом — Великоднем! Весна і відродження, квітів і трав цвітіння, тихий світло в очах, любов і радість в серцях — ось що для нас означає світла Пасха. Нехай в житті Вашої будуть тільки світло і радість, нехай буде вона сповнена благополуччя, добра і миру!

«Мир вам!» — так вигукнув Ісус коли воскрес … Ось я і хочу побажати, щоб з цього дня в твоєму житті був лише мир, стабільність, процвітання і впевненість у завтрашньому дні. Нехай тобі зустрічаються на життєвомушляху ті люди, які несуть мир, творчу енергію і радість. І сам ти, теж, не «підкачай» — будь по життю творцем, а не руйнівником. Зі святом!

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! У цей святий день знайди в собі світло, який направить тебе в правильне русло, допоможе прийняти складні рішення, зробить більш вдалим, щасливіше і натхненність!

Прийміть від мене ці гостинці (різнокольорові яйця, паску і т. Д.) Разом з побажанням миру, довголіття і потужної божої підтримки у всіх ваших справах.

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Дивіться також:  Привітати з Пасхою українською мовою

Вітаю з одним з найсвітліших свят у році — Великоднім днем. Бажаю, щоб все красиві традиції цього дня — хрістосованіє, фарбовані яйця і паски, хресний хід — принесли очищення і благоговіння. Найбільше бажаю насолодитися головним пасхальним заповітом — полюбити ближнього свого.

Христос Воскрес! Нехай доля буде з тобою — щедрою, віра — міцної, надія — безсмертної, а любов — безумовна. Бажаю, щоб люди навколо тебе не втомлювалися доводити свою християнську любов до ближнього добрими справами і добрими словами.

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням. Світла і добра, благоденства і процвітання, віри і любові вам. Миру і щастя дому вашому, Вам, рідним і близьким. Христос Воскресе!

Привітання з Пасхою у прозі

Привітання з Пасхою своїми словами

Вітаю зі святом Пасхи! Нехай цей день під мелодійний дзвін великодніх дзвонів принесе в ваш будинок умиротворення, душевний спокій, гармонію і благі вісті. Нехай прикрасять ваші святкові столи в сімейному колі пишні паски і яскраві крашанки — символи віри, радості, багатства, любові до ближнього і надії на світле майбутнє.