Красиво привітати з Трійцею до сліз

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції щирих привітань з Трійцею у прозі, до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Сьогодні День Святої Трійці. В цей день всі люди святкують лик Божий, вихваляють його. За заповідями Божими 3 дні нічого не можна робити: прибирати, мити, чистити. У будинках запалюють свічки, печуть пироги. Так нехай Божа благодать зійде на нас, а ми величаємо Його заповіді і зі світом будемо жити.

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Свята Трійця — велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю яскравого сонячного світла щастя в твоєму житті, ніжного вітру любові і натхнення. Нехай з трав і зелені надій, квітів і фарб радості стелиться твій подальший життєвий шлях.

Цей день священний для всіх віруючих. Тому саме сьогодні слід починати все добрі справи, допомога нужденним і співчуття до слабких. Бажаю вам, щоб кожен добрий вчинок не тільки наповнював вашу душу світлом, але і приносив вам успіх, удачу і благополуччя.

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

Дивіться також:  Оригінально привітати з Трійцею своїми словами

Вітаю зі святом Трійці. У цей день прийнято прикрашати своє житло зеленими гілками і свіжими букетами. А я бажаю тобі прикрасити свою душу відданою любов’ю, незламної вірою і всеперемагаючої надією!

Вітаю Вас з днем ​​Святої Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості і обдарування, чуйного серця і доброти. Нехай Ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу Вам і вашому будинку.

Подякуй в цей день небесних покровителів. Подякуй за все, що у тебе є кращого і помолися з потроєною силою. У трьох особах побач одне — і ти про це не пошкодуєш. Вітаємо з Трійцею! У цей день ми чекаємо схвальних знаків понад, В цей день ми бачимо сутність Бога ясніше звичайного. Вітаємо з Трійцею!

Нехай свято Трійці принесе кожній православній людині щастя і благодать Божу. Нехай здорові будуть ваші родини і благополучні всі ваші починання. Нехай поблажливість і благородство подарує вам поваги оточуючих вас людей!