Красиво привітати з хрестинами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції щирих привітань з хрестинами своїми словами, у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Я хочу привітати моїх дорогих і найулюбленіших друзів з хрещенням синочка. Мені здавалося, що ще недавно ми гуляли на вашому весіллі, а сьогодні ви вже провели таке таїнство, як хрещення свого маленького хлопчика. З цього дня ви вже можете бути спокійні, тому що ваш маленький синочок знаходиться під захистом Бога. Погодьтеся, що це просто прекрасно, тому мені хочеться побажати вам всього самого прекрасного, що тільки може бути. Ваш синочок, ваш чарівний малюк заслуговує на те, щоб стати найщасливішою і здоровим. Нехай все його мрії і бажання збуваються, причому саме ви, його батьки, допоможете йому досягти цього. Зі святом вас, мої дорогі друзі. Я дивлюся на вашу сім’ю і не можу натішитися. Ви просто приклад для всіх інших сімей, так що я сподіваюся, що так буде і завжди. Вдалого вам святкування!

Вітаю вашу сім’ю з крестинами земного янголятка! Тепер ваше чадо під надійною охороною Господа! Нехай дитинка завжди буде здоровеньким, усміхненим і щасливим! Я від щирого серця бажаю, щоб з кожним днем ​​ваше дитя розвивалося і вивчало з інтересом цей прекрасний світ!

Від душі вітаю з крестинами крихти і бажаю всього самого доброго, світлого вашій родині. Нехай ваше дитя не хворіє і не знає страждань, нехай ангел дитину завжди зберігає від лиха і недобрих очей. Миру, любові, надії, віри і щастя в житті вашої дитини.

Від щирого серця вітаю з цією чудовою подією, з крестинами вашого дитинку. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелика і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати завжди радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Дивіться також:  Привітати з хрестинами до сліз, у прозі

Милі батьки, хочу побажати вам величезного щастя, яке ви обов’язково повинні розділити зі своїм малюком. Хрестини виявляються воістину важливою подією, яке дозволяє отримати шанс для того, щоб використовувати найпотаємніші можливості для сімейного щастя. Нехай у вас все обов’язково складеться на 100%. Бажаю, терпіння і віри в світле майбутнє, надії і розуміння, що Господь веде вас по потрібної дорозі, захищаючи від багатьох життєвих перешкод. Нехай будь-які мрії та бажання знаходять можливість для своєї реалізації. Звичайно, нехай синочок вас радує в будь-який час доби і кожен день, адже можливість знайти своє щастя в рідному малюка — це саме чудове мить протягом цілого життя. Пам’ятайте про те, що з сьогоднішнього дня ваш синок перебуває під захистом Господа, який обов’язково подарує йому краплину щастя.

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом — захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!